N Board Forum - Expanded Thread Page

Subject: Found it N History

[Back] [Return to Top of Forum]

John in Mich    Posted 01-23-2019 at 18:51:17 [URL] [DELETE]        [Reply] [No Email]  
  • Found it N History
  • This was posted in N History by John Parker:

    "My 9N starts with good spark and runs good for about 2 minutes and loses spark. It does the same thing consistently every day after sitting overnight. After losing spark checked voltage to coil (6.24 DCV). Replaced the following: Sleeve bearings, points, condenser, condenser insulator, coil, coil wire, rotor, distributor cap, and the resistor. I checked continuity to make sure nothing is grounded. I'm way past plan A. Any suggestions?"

    I did respond to John that he should post it to N Board Forum.

    ps I have NEVER put something in the wrong place here. Yeah, right! LOL

    Tim Daley(MI)    Posted 01-23-2019 at 19:02:33 [URL] [DELETE]        [Reply] [No Email]  
  • Re: Found it N History
  • Thanks for the heads up John, it's gone now, I dumped it. He posted in HISTORY on the 19th then did same post on the 20th on the N-BOARD.

    TPD

    John in Mich    Posted 01-23-2019 at 21:14:58 [URL] [DELETE]        [Reply] [No Email]  
  • Re: Found it N History
  • Thanks, Tim.

    John in Mich    Posted 01-23-2019 at 18:53:01 [URL] [DELETE]        [Reply] [No Email]  
  • Re: Found it N History
  • See what I mean? I did not read down this page far enough. I NEVER!

    [Back] [Return to Top of Forum]


    Top