Jubilee Hydraulics

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]

Posted by John on November 13, 2017 at 18:19:29 [URL] [DELETE] :

Hello everyone, Ive owned my 53 Jubilee for about 3 years now. Admittedly, I am not very well versed in mechanics, but I am will to try anything once! To the point, my three point hyrdraulics have failed. After working perfectly recently, they will not raise when empty, or move at all for that matter. I do not recall the hyrdraulics acting up at all prior to this failure, and I am wondering if there is a starting point for me to attempt to get the hydraulics working again? I will check the fluid, and can also remove the inspection plate if need be. I am afraid that if it is much more than that that I will be out of my league. Might the pump need to be primed? Ive seen a video where the pump is primed via an air compressor. Any help is appreciated.
John


Follow Ups:


Post a Followup:
Name   : 
E-Mail : 
Subject: 
Message: To add a single image to your post, click here. To add multiple images to your post, click here. Optional Link URL : http://www.yourwebsite.com Link Title : Website Title Optional Image URL: http://www.myimages.com/mypic.jpg
Enter image characters into the text box.

Press Preview Message button below to proofread message & check if images and/or links are shown before posting message. Press
browser's back button if correction is needed. Press Post Message button on Preview Message page to finalized your post. Thanks!
  
   

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]