53 three point wont lift

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]

Posted by Doug on June 12, 2018 at 07:01:02 [URL] [DELETE] :


my three point on my 53 will not work. over the winter we replaced hubs and axle seals, while it was apart we replaced the piston and relief valve because the lift would drop with any type of weight on it. put everything back together and the lift worked for a couple days then just stopped. i put a hose on the high pressure pipe fitting lower right side and ran a hose back into the center section, pump volume was low. so rebuild the piston pump (after waiting three weeks for the valve removal tool). pump volume is better not sure its 4 gallons a minute but its better. still nothing. we cleaned the center section, cleaned out the manifold if we remove the side cover and look into the center housing there is no visible oil coming from the piston or the relief valve. any help is appreciated, thank you.


Follow Ups:


Post a Followup:
Name   : 
E-Mail : 
Subject: 
Message: To add a single image to your post, click here. To add multiple images to your post, click here. Optional Link URL : http://www.yourwebsite.com Link Title : Website Title Optional Image URL: http://www.myimages.com/mypic.jpg
Enter image characters into the text box.

Press Preview Message button below to proofread message & check if images and/or links are shown before posting message. Press
browser's back button if correction is needed. Press Post Message button on Preview Message page to finalized your post. Thanks!
  
   

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]