Re: 8N running rough

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]

Posted by Jeff on June 30, 2018 at 21:03:31 [URL] [DELETE] :

In Reply to: Re: 8N running rough posted by Tim Daley(MI) on June 30, 2018 at 19:59:29:

Yes, front mount with a 6V negative ground system. The part number was for a rebuild kit installed in 99. It was $437 dollars so must have been a bit more than some gaskets and wires but I'm not sure what was included. Dad forgets. I misspoke when I said Voltmeter. It's definitely reads AMPS, I just checked. Uses a generator as well, not an alternator. As far as testing the ammeter, It doesn't have lights so I can't test that way. Regarding fuel, spark, and compression. Just tonight I drained the gas tank and checked all 3 screens. The screen in the tank on the fuel bowl stem was non existent. The screen directly above the glass bowl was clean. The screen at the carb inlet was hardly dirty. Fuel flow prior to taking it apart, from the carb drain bolt, appeared to be good. But with my lack of experience I couldn't tell you what was adequate or not. I haven't checked spark or compression yet. Those will be next. I'll have to check wiring also to be sure. Thank you for your help, sir.


Follow Ups:


Post a Followup:
Name   : 
E-Mail : 
Subject: 
Message: To add a single image to your post, click here. To add multiple images to your post, click here. Optional Link URL : http://www.yourwebsite.com Link Title : Website Title Optional Image URL: http://www.myimages.com/mypic.jpg
Enter image characters into the text box.

Press Preview Message button below to proofread message & check if images and/or links are shown before posting message. Press
browser's back button if correction is needed. Press Post Message button on Preview Message page to finalized your post. Thanks!
  
   

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]