Re: Loader help

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]

Posted by TheOldHokie on September 24, 2018 at 11:42:52 [URL] [DELETE] :

In Reply to: Loader help posted by Tom on September 24, 2018 at 09:07:59:

There should be no need to prime the system.

First step is confirm pump operation,

Check the suction side oil delivery - with the engine off put a bucket/drip pan under the suction line connection at the pump, disconnect the line, and see what you get. Should be a gravity flow out the end of the suction line.

If you have fluid delivery next step would be to confirm pump output. Reconnect the suction line and disconnect the high pressure line going to the control valve. Put it in one of your empty 5 gallon buckets with a weight or hook to keep it from flopping around and start the engine. You should get a strong steady flow from the pump.

After you have done that test and reported results we can move to the next phase.

TOH


Follow Ups:


Post a Followup:
Name   : 
E-Mail : 
Subject: 
Message: To add a single image to your post, click here. To add multiple images to your post, click here. Optional Link URL : http://www.yourwebsite.com Link Title : Website Title Optional Image URL: http://www.myimages.com/mypic.jpg
Enter image characters into the text box.

Press Preview Message button below to proofread message & check if images and/or links are shown before posting message. Press
browser's back button if correction is needed. Press Post Message button on Preview Message page to finalized your post. Thanks!
  
   

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]