Ford Jubilee 3 Point Issue

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]

Posted by Matt Buckley on November 18, 2018 at 18:01:17 [URL] [DELETE] :

HI,
I am new to this forum and I have a question about the 3 point system on a new to me Ford Jubilee I just purchased. When I try to lift the 3 point it sometimes lifts up and other times not at all. I checked the hydraulic pump out which is a piston style pump and it seems to be keeping primed and working when I pull the top plug off to check. When I lift up the three point it is always very slow to respond. Sometimes it is a few seconds before it lifts. It stays up but when I lower it and try to lift it again it sometimes goes up but most of the time doesn't. It doesn't lift very high either. It lifts up maybe 12" at the most when I lift the position lever up to the top. The hydraulic oil looks clean and clear on the dip stick. Any thoughts on what might be wrong would be appreciated.


Follow Ups:


Post a Followup:
Name   : 
E-Mail : 
Subject: 
Message: To add a single image to your post, click here. To add multiple images to your post, click here. Optional Link URL : http://www.yourwebsite.com Link Title : Website Title Optional Image URL: http://www.myimages.com/mypic.jpg
Enter image characters into the text box.

Press Preview Message button below to proofread message & check if images and/or links are shown before posting message. Press
browser's back button if correction is needed. Press Post Message button on Preview Message page to finalized your post. Thanks!
  
   

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]