New Issue; need advice on how to address

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]

Posted by Kimberly on March 19, 2019 at 16:16:11 [URL] [DELETE] :

I got both running boards off. I found an issue in the process. On both sides where the rear running board bracket mounts to the inspection plate and the PTO lever; the bolts were buggered; very loose. I had noticed fluid seeping out at the inspection plate and now I know why. One of the bolts at the PTO lever had ATV applied; I guess to help seal it. I have no history of this; I have no knowledge of the running boards being removed the last time the hydraulics were worked on. This is a work tractor, it has never been restored; just repair work; engine overhauled, etc. It needs some care and I am trying to address the issues as I can.

The question now is how can it be repaired so that the bolts do the proper fastening job?

I hope all my questions is not a nuisance.


Follow Ups:


Post a Followup:
Name   : 
E-Mail : 
Subject: 
Message: To add a single image to your post, click here. To add multiple images to your post, click here. Optional Link URL : http://www.yourwebsite.com Link Title : Website Title Optional Image URL: http://www.myimages.com/mypic.jpg
Enter image characters into the text box.

Press Preview Message button below to proofread message & check if images and/or links are shown before posting message. Press
browser's back button if correction is needed. Press Post Message button on Preview Message page to finalized your post. Thanks!
  
   

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]