Re: hydraulic issue Ford 600

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]

Posted by Ultradog MN on December 04, 2019 at 17:12:25 [URL] [DELETE] :

In Reply to: Re: hydraulic issue Ford 600 posted by Tim Daley(MI) on December 04, 2019 at 13:13:33:

I would not even think about doing anything with/to the pump at this point. Just address the stated problem - he has to hold the draft lever to make the 3 point work properly. I think a new cam follower pin will fix that.
But... Since he has to pull the cover to do that then by all means replace the piston seals and readjust linkage while you're in there.
IF there is also problem with his pump I would address that as a seperate piece once he's done the top cover and only after he has tested the pump pressure with a gage.
We don't even know if he has a vane pump or piston pump yet so let's not get ahead of ourselves on pumps or parts for them.


Follow Ups:


Post a Followup:
Name   : 
E-Mail : 
Subject: 
Message: To add a single image to your post, click here. To add multiple images to your post, click here. Optional Link URL : http://www.yourwebsite.com Link Title : Website Title Optional Image URL: http://www.myimages.com/mypic.jpg
Enter image characters into the text box.

Press Preview Message button below to proofread message & check if images and/or links are shown before posting message. Press
browser's back button if correction is needed. Press Post Message button on Preview Message page to finalized your post. Thanks!
  
   

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]