Re: renninger

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]

Posted by Tim Daley(MI) on February 24, 2020 at 05:51:56 [URL] [DELETE] :

In Reply to: renninger posted by Mike on February 23, 2020 at 15:37:05:

Mike-
You most likely had/have the wiring incorrect to begin with. I suggest you get the correct wiring diagrams to start with, go thru the entire wiring system BEFORE applying power, and do not just try to connect the burnt wire again. Do it right. Don't guess. Take no shortcuts. You may have burnt up the points and coil too. Pull distributor, rebuild it, if you don't knowhow, email me, and get a new 12V coil so you don't have to muck with an in-line ceramic resistor. There is a ton of info in our HOW-TO's forum. SEE HERE for some:

CORRECT FORD 8N ELECTRICAL SYSTEMS - 6V & 12V:


FRONT MT 12V:


*PICTOGRAMS courtesy of JMOR


Tim Daley(MI)


Follow Ups:


Post a Followup:
Name   : 
E-Mail : 
Subject: 
Message: To add a single image to your post, click here. To add multiple images to your post, click here. Optional Link URL : http://www.yourwebsite.com Link Title : Website Title Optional Image URL: http://www.myimages.com/mypic.jpg
Enter image characters into the text box.

Press Preview Message button below to proofread message & check if images and/or links are shown before posting message. Press
browser's back button if correction is needed. Press Post Message button on Preview Message page to finalized your post. Thanks!
  
   

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]